Slowball 2017 – näyttävä road trip!

Ootteko kuulleet aiemmin tapahtumasta nimeltä Slowball? Tänään nimittäin starttaa Tallinnasta näyttävä Slowball 2017 road trip, jossa nähdään taiteilijoiden kädenjälkeä maalattuna autoihin. Kyseessä on siis niin sanotusti kaupungista toiseen liikkuva taidenäyttely ”Art On Wheels”. Kaikista huikeinta on se, että saan olla ensimmäistä kertaa mukana tapahtumassa hyvän ystäväni kanssa – arvatkaa vaan kuinka huikea kokemus meillä on edessä.

Slowball

Lähtö tapahtuu tänään Tallinnasta, josta reitti kulkee Helsingin sekä Turun kautta Tukholmaan ja sieltä Maarianhaminaan. Kyseessä eivät ole mitkään luksusautot vaan tämä road trip toteutetaan hieman vanhemmilla autoille, joten nähtäväksi jää selviääkö jokainen auto ”maaliin” asti.

Sää ei ole tänään mitä parhain, joten toivon vain selviäväni hengissä laivamatkasta Tallinnaan ja takaisin. Jos kyseessä olisi tavallinen lomamatka olisin aamulla jäänyt kotiin peiton alle nukkumaan, mutta tällaisia tilaisuuksia ei tule joka päivä joten tsemppaan itseni selviämään meripahoinvoinnista huolimatta perille asti. Toivotaan että tuuli on myötä!

Ps. Lisää snäppiin caritapesonen ja hyppää mukaan Slowball 2017 road tripille meidän tiimin kanssa.

 

carita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta