KANAPASTA UUNISSA

Meillä syödään erittäin usein kanaruokia ja uunissa valmistuva kanapastavuoka on ehdoton suosikkiruokani. Kaiken lisäksi reseptiä on helppo soveltaa sen mukaan mitä kaapista sattuu löytymään. Usein valmistamani kanapasta uunissa sisältää runsaasti kasviksia, mutta tällä kertaa poikkeuksellisesti jääkaapin vihannes- ja kasvislokero ammotti tyhjyyttään, joten korvasin porkkanat kaapista löytyneillä persikoilla. Kaikista parasta on se, että lähes aina kotoa löytyy tarvittavat ainekset tämän ruoan valmistukseen. Voit siis unohtaa turhat kauppareissut ja laittaa ruoan uuniin valmistumaan itsestään.

kanapasta uunissa

Kanapasta uunissa

500 g täysjyväpastaa
1 kg broilerin fileesuikaleita
2 sipulia
1 prk persikoita
6 dl ruokakermaa (kevyt 4%)
ripaus suolaa
1 tl paprikajauhetta

Keitä pasta ohjeen mukaan kypsäksi. Paista broilerit pannulla kypsäksi ja lisää pastan kanssa voideltuun isoon uunivuokaan. Hienonna sipulit pieniksi kuutioiksi ja kuullota pannulla pienessä tilkassa öljyä. Sekoita sipulit pastan ja broilerin joukkoon. Lisää kuutioidut persikat vuokaan. Sekoita ruokakerma ja mausteet keskenään. Kaada kerma vuokaan ja sekoita tasaisesti. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 1 tunti. Kääntele paiston aikana, jotta pasta kypsyy tasaisesti. Nauti tuoreiden kasvisten ja siracha -kastikkeen kanssa.

Vinkki: Lisää joukkoon raastettua porkkanaa, paprikaa ja parsakaalia jos haluat kasvispitoisemman version.

Seuraa ♥

| Instagram | Facebook |

carita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 13
Tykkää jutusta