Jos tästä selvittiin niin selvitään mistä vain!

Voin vihdoin huokaista ja kertoa pahimman olevan ohi. Meidän perheen viimeinen kuukausi on ollut ihan hullua aikaa – kirjaimellisesti. Oikeastaan kesäkuun asuntokaupoista lähtien olen ollut väsyneempi kuin ikinä. Olen vahvasti sitä mieltä, että muutto uuteen asuntoon on niitä raskaimpia vaiheita elämässä – niin henkisesti kuin fyysisesti. Salaa toivon, että koskaan ei tarvitsisi kokea samaa uudelleen. Pahoin pelkään, että tämän hetkinen asunto kuitenkaan on se lopullinen jossa tulemme viettämään koko loppuelämän. Onneksi aika kultaa muistot ja siinä vaiheessa, kun olemme muuttamassa uudelleen olen jo ehtinyt unohtaa kuinka raskasta tämäkin kaikki oli.

Oman osansa kaikkeen tuo raskauden viimeinen kolmannes ja hormonit jotka saavat mielialan heittämään kärrynpyörää. Eikä raskaana olo ole ainakaan tehnyt remontoimisesta, tavaroiden kantamisesta ja järjestelystä sen helpompaa. Ensimmäiset viikot asunnon vapauduttua teimme lähes yötä päivää remonttia, jotta asunto olisi mahdollisimman nopeasti muuttovalmis. Vielä tälläkin hetkellä järjestys kodissa muuttuu päivittäin, tavarat etsivät lopullista paikkaansa, kaapisto odottaa kokoamista ja viimeiset listat puuttuvat (klassinen ja varmasti monelle tuttu asia) mutta ne kyllä löytävät paikkansa aikanaan.

Meillä oli eilen Kristellan 2-vuotisjuhlat. Tämän takia asunto on pitänyt saada pikaisesti näyttämään kodilta ja muuttolaatikot hävitettyä nurkista. Nyt kun juhlat on juhlittu lupaan keskittyä nauttimaan raskauden viimeisistä viikoista ja päivistä. Tosiaan laskettuun aikaan on enää vain muutama viikko aikaa. Joten unohdan kaiken stressin ja jään odottamaan lähestyvää synnytystä, joka todellakin jännittää tällä kertaa paljon enemmän kuin viimeksi. Siitä kerron teille lisää omassa postauksessa.

Vinkatkaa jos teillä olisi aiheita josta haluatte lukea tai minun kirjoittavan. Kiinnostaisiko teitä lukijoita postaus ja kuvat meidän uudesta kodista?

LUE MYÖS ↓

ME MUUTETAAN!

SOME VS. TODELLISUUS

PILAATKO LAPSEN TERVEYDEN SOKERILLA?

ONKO YHDEN LAPSEN HALUAMINEN ITSEKÄSTÄ?

SEURAA ♥

INSTAGRAM @caritapesonen | FACEBOOK

 

carita

3 vastausta artikkeliin “Jos tästä selvittiin niin selvitään mistä vain!”

  1. Ei voi muuta sanoa kuin että on sulla pienet murheet, jos joku muutto on kauheinta Jan raskainta elämässä… Toki jokainen kokee asiansa ja ongelmansa omalla tavallaan, mutta aika kamalaa luettavaa sellaisille ihmisille, joilla on oikeita ongelmia.

    Kaikesta huolimatta tsemppiä loppuodotukseen ja synnytykseen, toivotaan että kaikki menee hyvin!

    • Jokainen kokee varmasti erilaiset asiat eri elämäntilanteessa tai vaiheessa rankkana..

      Kiitos ja toivotaan, että selvitään jatkossakin näin pienien ongelmien kanssa!

  2. Voiko taakkaa muuton keskellä helpottaa vaatimuksia laskemalla? Ehkä lapsen synttärit olisi voinut lykätä tai laatikot jättää purkamatta tms. ”Hullulta tuntuvat” ideat? Minusta se ei ole argumentti, että jollain muulla on suuremmat ongelmat, jokainen kokee omat asiat subjektiivisesti. Ehkä oman jaksamisen kannalta tosin voi miettiä, miten tällaisista ei henkeä ja terveyttä uhkaavista mutta raskaista kokemuksista voisi ehkä saada omaa suhtautumista kehittämällä helpompia. Toisaalta taas jonkin asian hoitamisen pitkittäminenkin voi kuormittaa. Kun sain viimeisen laatikon purettua vuosi muutosta, tunsin itseni varsin epäonnistuneeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta