Voita liput lapsimessuille

Kevään odotetuin viikonloppu on pian täällä. Kenenkään vanhemman tai perhettä suunnittelevan ei kannata jättää tulevaa tapahtumaa välistä. En malta odottaa tulevan viikonlopun Helsingin reissua ja lapsimessuja. Viime vuonna messut yllättivät näin ensikertalaisen todella positiivisesti ja kävin perätä kahtena päivänä tekemässä huippu hyviä ostoksia messuilta. Tällä kertaa aion ehdottomasti suunnata messuille ainakin yhtenä päivänä jos en taas jopa kahtena. Mikäli mietit kannattaako lähteä messuille vai ei niin ehdottomasti kannattaa. Viime vuoden fiiliksiä pääset lukemaan kirjoituksesta lapsimessut – hallittu kaaos?

liput lapsimessuille

Mikä parasta jos liput vielä puuttuvat niin nyt on loistava tilaisuus osallistua arvontaan ja voittaa liput lapsimessuille.

Arvon kaikkien kommentin jättäneiden kesken yhden lippupaketin joka sisältää kaksi kappaletta lippuja lapsimessuille. Lippujen arvo 32€. Yksi lippu oikeuttaa kertakäyntiin messuilla 20-22.4.2018 välisenä aikana. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä kirjoitusta ja jättämällä käytössä olevan sähköpostiosoitteen sille tarkoitettuun kenttään (sähköpostiosoite ei näy muille). Sähköinen pääsylippu lähetetään arvonnan päätyttyä voittajalle sähköpostitse. Seuraa saapua viestejä, jotta et missaa mahdollista voittoa. Arvonta suoritetaan keskiviikkona 18.4.2018 klo:22.00.

Onnea arvontaan! Tulkaa ihmeessä vetämään hihasta jos törmätään messuilla.

Lue myös ↓

Aika paljastaa pienen pieni salaisuus..

Kuinka kasvattaa lapsi oikein?

Täydelliset lastenrattaat liikkuvalle perheelle

Uunimunakas – kasvisfrittata

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

 

Aika paljastaa pienen pieni salaisuus..

Aina kaikki ei mene niin kuin suunnittelee, mutta joskus asiat menevät juuri niin kuin ne on ajatellut ja toivonut. Meidän perheessä eletään jänniä päiviä, viikkoja ja kuukausia. Aika paljastaa siis vihdoin pieni salaisuus, jonka vain läheiset ovat tienneet tähän päivään asti. Se salaisuus on tällä hetkellä vajaa 8 cm ja vaikuttaa elämään merkittävästi. Jos kaikki menee niin kuin pitää meidän perheessä ei ole syksyllä enää vain yhtä lasta vaan saamme elämäämme toisen maailman rakkaimman ihmeen. Kyllä juuri niin – Kristellasta tulee syksyllä isosisko ja meille tulee vauva.

vauva

Tuntuu aina yhtä jännittävältä kirjoittaa näin henkilökohtaisesta asiasta julkisesti. Tämä koko raskaus on niin iso osa elämääni tällä hetkellä, että tuntuisi valehtelulta salata asiaa pidempään. Punnitsin mielessäni moneen kertaan milloin olisi oikea aika kirjoittaa ja kertoa raskaudesta. Tässä se hetki nyt on. Ennen tätä päivää vain muutamat ovat tienneet perheenlisäyksestä. Ensimmäinen kolmannes on jo onnistuneesti takanapäin ja siitä selvittiin ylitsepääsemättömästä väsymyksestä ja raskauspahoinvoinnista huolimatta.

Viime raskauden pidimme salassa yllättävän pitkään, paljon pidempään kuin tällä kertaa. Lähinnä sen takia jos jotain ikävää tapahtuisi niin en tiedä olisinko valmis käsittelemään asiaa sen kummemmin julkisesti. Toisaalta kaikki tämä on elämää ja mistään ei voi koskaan olla varma etukäteen. Tällä kertaa tuntuu helpottavalta kirjoittaa tätä tekstiä ja kertoa kuinka onnellisia koko meidä perhe on tulevasta.

Kristella tuntuu olevan yhtä innoissaan vauvasta. Silitellen ja suukotellen vatsaani hän ei vielä kuitenkaan ymmärrä kuinka joutuu jatkossa jakamaan kaiken saamansa huomion toisen sisaruksen kanssa. Nyt lupaan keskittyä nauttimaan tästä raskaudesta ja toivon, että kaikki menee niin kuin pitää.

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

Lue myös ↓

Vapaapäivä ja treffi-ilta

Avoin varhaiskasvatus – mistä on kyse?

Vuosi äitinä

RASKAUS JA HIUSTENLÄHTÖ, MITÄ VIELÄ?

Raskausaika saa hiuksissa aikaan suuria muutoksia, jotka ovat hyvin yksilöllisiä. Toisilla suorat hiukset saattavat muuttua upeiksi kiharoiksi ja päinvastoin. Tämä johtuu täysin hormoonitasapainon muutoksista ja on aivan normaalia. Olen työni puolesta päässyt näkemään lukuisia erilaisia muutoksia hiuksissa, joihin hormonitasapainon vaihtelut ovat vaikuttaneet erilaisissa elämäntilanteissa olevilla naisilla. Ne ihanat ja samalla kamalat hormonit saavat raskausaikana hiukset tuntumaan usein paksummilta ja terveemmiltä, mutta vaikutus voi olla myös päinvastainen. Osasin osittain varautua tulevaan siitä kuinka hiukset reagoivat tähän mullistavaan elämänmuutokseen – kuitenkin jopa tiedossa oleva hiustenlähtö saa aikaan kylmiä väreitä ja herättää pahimmatkin pelot kaljuuntumisesta.

Monet kokevat raskauden jälkeen hetken jota kukaan ei odota kovin innoissaan. Se hetki kun hiuksia lähtee ja niitä löytyy pitkin vaatteita sekä asuntoa saa usein säikähtämään, mutta ihan turhaan. Tämä on erittäin yleistä ja täysin normaalia – etkä todellakaan ole kaljuuntumassa vaikka siltä saattaa tuntua. Kristellan syntymästä on nyt kulunut 8 kuukautta ja vasta tällä hetkellä koen hiusteni olevan entisellään. Pikku hiljaa hiustenlähtö on tasaantunut ja muuttunut normaaliksi. Omalla kohdallani raskausaika sai hiukset tuntumaan paljon terveemmiltä, mutta myös haastellisimmalta värjätä. Mitkään hiusvärit eivät peittäneet tyveä 100% vaan lopputulos oli aina hieman kuultava – uskomatonta kuinka raskaus voi vaikuttaa värjäyksen lopputulokseen.

Raskauden jälkeinen hiustenlähtö palauttaa usein hiukset siihen pisteeseen, jossa ne olivat ennen raskautta. Toisin sanoen kaikki ne hiukset jotka lapsen syntymän seurauksena lähtevät ovat raskausaikana olleet poikkeuksellisesti niin sanotussa kasvuvaiheessa. Raskauden aiheuttamat hiusten muutokset ovat väistämättömiä ja riippumattomia elämäntavoista. Puolestaan tämän hormoniseikkailun jälkeen terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ruokavalio ovat olennainen vaikuttaja hiusten laadussa ja kunnossa.

Kaiken tämän läpi käyneenä olen tyytyväinen siihen kuinka suurin osa hiuksista on vielä tallessa. Pieniä ohimoilla pilkottavia haivenia lukuun ottamatta hiukset ovat loistokunnossa. Taistelen ainoastaan tällä hetkellä sen päätöksen kanssa, että värjäisinkö hiukseni kokonaan tummaksi vai vielä aavistuksen vaaleammaksi?

Mitä olette mieltä kumpi hiusväri olisi parempi?