Himoshoppaajan unelma

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lompakko keveni kummasti ja pankkikorttia tuli höylättyä vuoden ehdottomasti parhaana shoppailupäivänä. Olin mielessäni käynyt läpi muutamia joululahja ideoita ja osa löytyi vielä super hyvillä alennuksilla – kiitos Black Friday! Kaiken lisäksi minun ei tarvinnut edes kierrellä ostoksilla muiden innokkaiden shoppailijoiden joukossa, vaan selailin kaikessa rauhassa nettikaupat läpi kotona, klikkaillen tuotteita ostoskoriin.

Kävin perjantaina hyvän ystäväni kanssa kahvilla kaupungilla, joten kauppakeskuksen tarjoukset tuli myös pikaisesti tsekattua läpi. Suurimmat ostokset tulee kuitenkin lähes poikkeuksetta tehtyä netin kautta, koska valikoima on siellä todella paljon laajempi. Olen aina rakastanut viettää aikaa kaupoilla ja käyttää paljon rahaa vaatteisiin. Kristella on jo nyt 3 kk ikäisenä viettänyt todella paljon aikaa kaupoilla äidin seurana ja tyttö näyttää viihtyvän siellä yhtä hyvin kuin minäkin.

Processed with VSCO with b5 preset

Sitten on se toinen puoli, rakastan myös kierrätystä ja mielelläni teen löytöjä kirpputoreilta sekä puolestani kierrätän omia vaatteitani eteenpäin kun alan kyllästyä niihin. Olen yrittänyt karsia pois kaikki sellaiset vaatteet, joiden käyttö on jäänyt vähiin. Turha säilytellä tolkuttomasti vaatteita sillä perusteella, että jos kuitenkin jonakin päivänä käytän näitä vielä – vaikka tähänkin asti ne olisivat lojuneet vain kaapissa käyttämättöminä jopa hintalaput paikoillaan. Näin on taas tehty tilaa uusille hankinnoille, joten innolla odotan huomista – Cyber Monday täällä ollaan valmiina!

image

I love me – Love yourself

Helsingin messukeskus täynnä kauneutta, terveyttä ja muotia. Kyseessä on Pohjois-Euroopan suurin terveys- ja kauneusalan messutapahtuma. Lauantaina ajateltiin käydä tutustumassa tämän vuoden I love me -messujen tarjontaan eikä todellakaan tarvinnut pettyä tälläkään kertaa. Niin tänä kuin aikaisempinakin vuosina odotukset täyttyivät ja voisin sanoa että näiltä messuilta löytyy jokaiselle varmasti jotakin, toisin sanoen aivan huippu messupäivä takana!

Lue lisää ”I love me – Love yourself”

Fall in love with Autumn

Tämän viikon ja koleiden aamujen perustellaa voin vihdoin todeta että syksy on saapunut. Voin kuitenkin rehellisesti sanoa että syksy on ihanaa aikaa. Mikä olisikaan parempaa kuin tunnelmalliset syysillat kotona kynttilän valossa, käpertyen viltin alle hyvän tv-sarjan tai leffan ääreen – kuulostaa melko täydelliseltä ainakin mun mielestä. Tosiaan jos palataan tähän aamuun niin pipolle ja lämpimille ulkovaatteille oli jo käyttöä lenkille lähtiessä, oikea säänmukainen pukeutuminen vaikuttaa omaan mukavuuteen, joten ei muuta kuin lämmintä vaatetta ylle. Syyskuu vierähti super nopeasti lämpimien syyspäivien merkeissä joten nyt on aika ottaa lokakuun viilenevät ja pimenevät illat vastaan iloisin mielin. Aika tuntuu menevän kuin siivillä ja oon tänä vuonna yllättänyt jopa itseni ja tehnyt jo ensimmäiset joululahjaostokset – siis minä joka tavallisesti vielä aatonaattona ja hyvällä tuurilla aattoaamuna juoksee kauppakeskuksissa viime hetken lahjaostokset mielessä.
Lue lisää ”Fall in love with Autumn”