Haaveissa bikinivartalo ja kesäkunto – alennuskoodi nettivalmennuksiin

Kuinka moni on miettinyt kuntoilun aloittamista ja terveellisen ruokavalion noudattamista, haaveissa täydellinen bikinivartalo ja kesäkunto? Tärkeintä on, että itse viihtyy omassa vartalossaan eikä kaikkien todellakaan kuulu tavoitella mitään bikini fitness kuntoa. Jos kuitenkin haaveilet muutaman kilon karistamisesta ennen kesää niin nyt on ehdottomasti oikea aika tehdä jotain asian eteen. Kesä lähestyy huimaa vauhtia ja tarkkaan ottaen kesäkuun ensimmäinen päivä koittaa tasan 5 viikon kuluttua.

Kuntoilu ja liikkuminen ei aina tarkoita kuntosalille lähtemistä, vaan liikuntaa voi harrastaa monella eri tavalla. On jopa mahdollista pudottaa painoa pelkästään terveellisen ja monipuolisen ruokavalion ansiosta, sillä se mitä syöt päivittäin on suurin vaikuttava tekijä hyvinvoinnissa ja painon pudotuksessa. Tällä hetkelläkin televisiossa fitnesspäiväkirjoista tutun Janni Hussin suunnitteleman Fit with Bodyweight nettivalmennuksen voi toteuttaa täysin ilman kuntosalia. Ohjelmassa keskitytään kehonpainotreeniin, joka on mahdollista suorittaa vaikka kotona. Fit with Diet nettivalmennus puolestaan toteutuu täysin ilman liikuntaa! Nyt on siis korkea aika unohtaa tekosyyt sekä selitykset ja siirtyä tilaamaan itselleen sopiva nettivalmennus TÄÄLTÄ! Käyttämällä koodia: caritap saat vielä -10% alennuksen kaikista fitnet.fi sivuston nettivalmennuksista. Kaiken lisäksi sivuston valmennukset ovat jo ilman mitään alennuksia super edullisia ja olen aina ollut enemmän kuin tyytyväinen ohjelmien monipuolisuuteen.

ig-promo-blogger-caritap

Aikaisemmin treenasin kuntosalilla Fit for Bikini valmennuksen ohjeilla, joka sisältää Linda Manuellan suunnitteleman treeni- ja ruokaohjelman. Tällä viikolla puolestaan tilaukseen lähti uusin valmennus Booty Bible, joka keskittyy enemmän pakaroiden ja hartialinjan muokkaamiseen. Tosin tällä hetkellä raskauden takia treeni on kevyempää ja voinnin sekä väsymyksen puolesta jäänyt huomattavasti vähäisemmäksi, kuin aikaisemmin. Syksyllä viimeistään tarkoitus olisi palata takaisin samaan rytmiin treenien kanssa. Tänä kesänä meinaan olla hieman erilaisessa kesäkunnossa, johon ei terveellinen ruokavalio tai kova treeni vaikuta. Kasvatellaan siis tällä hetkellä vatsan pyöreyttä ja tavoitellaan tiukkaa keskivartaloa kun on taas sen aika.IMG_9291

Elämäntapamuutos – vinkit onnistumiseen!

Vuoden vaihtuessa moni varmasti lupaili itselleen yhtä sun toista – terveellisemmän elämän aloittamista, laihduttamista tai liikunnan lisäämistä. Lupauksia tehdessä on hyvä muistaa, että päätökset tehdään hetkessä, mutta elämäntapamuutokset vaativat aikaa. Sitä paitsi lupauksethan on tehty pidettäviksi, vai mitä? Kuinka moni edes haluaisi myöntää itselleen ettei onnistunut pitämään lupauksistaan kiinni tänäkään vuonna – en minä ainakaan. Näillä muutamilla vinkeillä teet onnistumisesta helpompaa.

Tärkeintä on usko itseensä ja kokea todellista halua tehdä muutos itsensä eteen sekä päästä tavoitteeseen. Mikään muu ei motivoi paremmin kuin sinä itse. Oma kehitys sekä hyvinvoiva mieli ja keho on paras tapa motivoida itseään jatkamaan. Älä siis turhaan vertaa itseäsi muihin, vaan keskity täysin omaan suoritukseen ja kehitykseen.

On aika unohtaa liian suuret lupaukset, joihin pyrkiessä innostus viimeistään lopahtaa koska tulokset eivät vastaa odotettuja tavoitteita. Anna muutokselle aikaa, sillä mitkään niin suuret kuin pienet elämäntapamuutokset eivät tapahdu hetkessä. On mahdotonta yrittää kerralla muuttaa koko elämää. Keskity sen sijaan päivä kerrallaan muuttamaan pieniä asioita elämässäsi. Eikä ole myöskään olemassa oikotietä pysyvään painonpudotukseen tai lihaskasvuun nopeasti.

Löydä itsellesi se oikea treenimuoto. Kaikkien ei tarvitse harrastaa pelkkää kuntosalia vaan liikunta muotoja on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja. Jos kotoa poistuminen kuulostaa ylitse pääsemättömältä vaihtoehdolta, harjoitteita voi tehdä myös kotona. Netti on pullollaan loistavia treeni vinkkejä kotioloihin.

Terveellisellä ja oikeanlaisella ruokavaliolla on suurempi merkitys kehityksessä kuin monesti osataan ajatellakaan. Etenkin jos tarkoituksena on pudottaa painoa, on äärimmäisen tärkeää panostaa oikeanlaiseen ruokavalioon. Sanotaan että jopa 80% tuloksista tulee sen perusteella mitä syö.

Ympäröi itsesi oikeanlaisilla ihmisillä. Ihmiset joilla on samanlaiset tavoitteet tai läheiset jotka tukevat ja tsemppaavat sinua jatkamaan tekevät onnistumisesta huomattavasti helpompaa.

Kaiken lisäksi mulla on tarjota teille lukijoille lisää motivaatiota pitää kiinni lupauksistaan! Koodilla: fitnetblog2016 saa kaikista fitnet.fi sivuston nettivalmennuksista -15% alennuksen. Joten oletko valmis olemaan elämäsi kunnossa ja tekemään elämäntapamuutoksen? Tämän helpommaksi se ei enää voisi mennä! 😉

2016-01-03 10.51.55

IMG_9291

Fitness Expon jälkeisiä ajatuksia – Positive mind. Positive vibes. Positive life.

Viime viikonloppua vietin Nordic Fitness Expon messu hulinoissa ja ensimmäistä kertaa käytiin seuraamassa sunnuntain bikini fitness-kisoja. Edellis vuoteen verrattuna laajempi ja monipuolisempi messualue täynnä treenivaatteita, superfoodeja, lisäravinteita ja paljon kaikkea muuta treenaamiseen sekä hyvinvointiin liittyvää – arvatkaa vaan kuinka paljon kivoja juttuja tarttui mukaan?

950CF7F6-E400-48B4-B2B7-52A770329FFE

Oli mielenkiintoista ensimmäistä kertaa päästä seuraamaan fitness-kisoja katsomosta. Mun käsitys ja arvostus lajia kohtaan nousi entisestää. Ihan käsittämättömän hienoa miten tavoitteellisesti ja määrätietoisesti tehdään töitä omien unelmien saavuttamiseksi. Kaikki se itsekuri ja kurinalaisuus mitä lajilta vaaditaan, pelkkä paremman peilikuvan tavoittelu tuskin motivoi riittävästi ainakaan lavalle asti, eiköhän taustalle vaadita todellista intohimoa lajia sekä treenaamista kohtaan.
Lue lisää ”Fitness Expon jälkeisiä ajatuksia – Positive mind. Positive vibes. Positive life.”