Sephora – kosmetiikkafriikin ostokset

Jokainen kosmetiikasta ja kauneudenhoidosta kiinnostunut tietää varmasti mikä on Sephora. Kosmetiikkafriikkien maanpäällinen taivas, josta löytyy mitä parhaimmat meikit sekä kauneudenhoitotuotteet, joita Suomesta ei ole saatavilla. Arvatkaa vaan se reaktio kun ensimmäistä kertaa Kreikan matkamme aikana silmääni osui Sephora liikkeen logo. Muutamaa sekunttia myöhemmin olin jo liikkeessä sisällä hypistelemässä toinen toistaan mielenkiintoisempia purnukoita. Ensimmäistä kertaa liikkeessä ollessani siellä taisi vierähtää tunti jos vähän reilukin. Seuraavilla kerroilla osasin jo olla (hieman) nopeampi ja napata tarvitsemani tuotteet ostoskoriin. Tosiaan jälkikäteen tuntuu, että matkamme aikana kulutin enemmän aikaa ostoksilla kuin rannalla nauttien auringosta. Mitä kosmetiikkatuotteita sitä loppujen lopuksi tulikaan ostettua?

Sephora

Sephoran omista tuotteista ensimmäisenä mukaan tarttui Eau micellaire démaquillante, jota on kehuttu ja paljon. Eikä suotta sillä tämä tuote poistaa meikin hellävaraisesti sekä tehokkaasti ja on ehdottomasti kehujensa arvoinen. Sephoran Charcoal kasvojen puhdistusliinat, jotka on helppo kuljettaa matkoilla mukana.

Sephora

Benefit

Benefit Hoola Bronzed ’N’ Sculpted setti, joka sisältää minikokoisena kolme erilaista tuotetta kasvojen korostamiseen sekä varjostamiseen. Hoola Matte Bronzer aurinkopuuteri, joka antaa päivettyneen ilmeen kasvoille. Watt’s Up! Cream-to-Powder Highlighter on ruusukultainen kuultovoide joka muuttuu iholla puuterimaiseksi. Hoola Cream-to-Powder Quickie Contour Stick taas on varjostusvoide, joka on helppo ja nopea käyttää sekä lopputulos on täydellisen puuterimainen. Benefit They’re Real! Double the Lip, jossa on huulipuna sekä huultenrajaus yhdessä ja samassa tuotteessa.

Sephora

Too Faced

Too Faced Better Than Sex waterproof mascara, joka ei esittelyjä kaipaa. Tämä tuote tulee pysymään meikkipussissani ja on takuuvarma luottotuote silloin kuin ripsienpidennykset ovat poissa. En koskaan minkään ripsivärin kanssa ole kokenut samanlaista tunnetta kuin ensi kertaa meikatessani ripsiä tällä mascaralla. Lopputulos on lähes yhtä näyttävä kuin ripsienpidennyksillä ja vedenkestävä mascara kestää koko päivän paikoillaan. Tämän tuotteen kanssa kannattaa siis panostaa hyvään puhdistusaineeseen.

Sephora

Too cool for school

Egg cream mask on kiinteyttävä ja kosteuttava kollageenia sisältävä kasvonaamio. Rakastan naamioita ja vähintään kerran viikossa vietän hetken hemmotellen itseäni kasvonaamioilla ja rentoutuen. Miksi ihmeessä siis ostin vain yhden kasvonaamion enkä useita erilaisia?!

Ensimmäinen muttei toivottavasti viimeinen kertani Sephoran liikkeessä sai hymyn huulille. Onneksi tuotteita on myös mahdollista tilata netistä kotiin (tosin melko tyyriiden postikulujen kera) ja niin olisi taas yksi hyvä syy suunnitella matkaa ulkomaille ja lähteä ostoksille Shephoraan.

Lue myös ↓

Suosikki peitevoide

Balmain hiustuoksu

Puhdista kasvot oikein

 

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

 

 

SUOSIKKI PEITEVOIDE

Hyvän peitevoiteen löytäminen ei ole helppoa ja moni tietää sen varmasti. Ennen parhaan löytymistä takana saattaa olla lukuisia tuotetestauksia, joista monet ovat menneet pahasti metsään. Tärkeimmät vaatimani kriteerit peitevoiteelta ovat pitkäkestoisuus, hyvä peittävyys mutta silti kevyen tuntuinen koostumus ja joka sopii erityisesti tummien silmänalusten peittämiseen. En ole koskaan onnekseni kärsinyt huonosta ihosta, mutta silloin tällöin pieni näppy saattaa ilmaantua kasvoilla. Suosikki peitevoide toimii myös mahdollisille ihon virheille ja näpyille häivyttäen ne lähes huomaamattomiin.

MAC Pro Longwear Concealer -peitevoide on tuote josta en luovu ikinä. En usko koskaan löytäväni toista tuotetta, joka korvaisi ja syrjäyttäisi tämän meikkipussistani. Toisaalta jos oppisin menemään ajoissa nukkumaan ei minun ehkä tarvitsisi peittää tummia silmänalusia ollenkaan. Äitinä olo kuitenkin vaatii joskus valvomista ja huonosti nukutut yöt ovat osa äitiyttä.

Peitevoiteen koostumus on juokseva eikä yhtään tahmainen, sekä lopputulos kestää koko päivän kasvoilla lähes samanlaisena kuin aamulla juuri meikattuna. Tuotteessa on pumppu, jonka takia pienen määrän annosteleminen on hieman hankalaa, mutta siihenkin oppii ajan kanssa. Vinkki johon olen törmännyt on annostella tuotetta pieni määrä valmiiksi pieneen tiiviseen purkkiin – näin tuote ei pääse kuivumaan ja peitevoidetta on helpompi saada olemattoman pieni pisara joka riittää loistavasti silmien alle. Tämän enempää peitevoidetta ei siis tarvita, joten voitte päätellä kuinka riittoisa pakkaus on. Lopputulos on täydellisen mattainen ja kevyen koostumuksen ansiosta voidetta on mahdollista käyttää useampia kerroksia jos lopputuloksesta tahdotaan täydellisen peittävä. Tämä siis pelastaa huonosti nukutun yön jälkeisen aamun ja poistaa väsymyksen merkikt kasvoilta täydellisesti.

Mikä on sinun suosikki peitevoide?

Lue edellinen postaus: LAATU KORVAA MÄÄRÄN?

Kun pitää olla tuoksut(on)

Myönnän että omalla kohdallani rakastan hukuttaa itseni ihanien hajuvesien tuoksuun, pestä pyykkiä kukkaiselta tuoksuvilla pesuaineilla ja valitsen usein suihkusaippuan, shampoon ja hoitoaineen pelkästään niiden tuoksun perusteella. Oma suhtautumiseni tuoksuihin ja erilaisiin kemikaaleihin on muuttunut raskauden ja erityisesti vauvan syntymän myötä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän kotoa löytyy nykyään lukuisia tuotteita joiden kyljessä komeilee allergia- ja astmaliiton tunnus. Pyykit pestään tuoksuttomalla pesuaineella, jota suositellaan vauvan herkän ihon kannalta käytettäväksi. Koska imetän ja olen päivän aikana paljon vauvan kanssa ihokontaktissa, käytän todella miedon tuoksuisia vartalosuihkeita, hajusteettomia vartalovoiteita, tuoksutonta hiuskiinnettä ja miedon tuoksuista deodoranttia. Tuntuu turhalta altistaa lapsen pientä nenää jatkuvasti erilaisille tuoksuille, pikkuisen vuoksi on ollut yllättävän helppo luopua hetkeksi erilaisista tuoksuista – Itseasiassa olen jo lapsesta asti kärsinyt herkästä ihosta, joten kasvo- ja vartalovoiteet sekä jopa suihkusaippuan joudun välillä vaihtamaan tuoksuttomaan ja mahdollisimman hellävaraisiin tuotteisiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jokainen meistä altistuu päivittäin erilaisille hajusteille ja tuoksuille. Yllättävän moni kärsii tuoksuyliherkkyydestä ja koska nyt vietetään tuoksutonta viikkoa (joka todellisuudessa on tänä vuonna kahden viikon mittainen kamppanja 31.10-13.11.2016) päätin miettiä omaa suhtautumistani tuoksuihin. Kampanjan tarkoituksena on huomioida tuoksuyliherkät pienillä teoilla. Vähentämällä ylimääräisten tuoksujen käyttöä, saattaa säästää jonkun toisen pahoinvoinnilta, päänsäryltä ja muilta tuoksujen aiheuttamilta oireilta. Kuka tahansa meistä voi milloin vain altistua ja allergisoitua niin tuoksuille kuin mille tahansa muillekin kemikaaleille. Mielestäni tulisikin miettiä onko oikeasti tarvetta sekoittaa niin monia tuoksuja päivän aikana keskenään vai voisiko mahdollisesti luopua joistakin.

Ajatellaan edes tämän kampanjan aikana niitä jotka kärsivät tuoksuyliherkkyydestä ja jätetään jokainen edes yksi tuoksullinen tuote pois päivittäisestä käytöstä. 😉

image