I love me -arvonta!

Nyt on hyvä mahdollisuus saada ensi viikonlopun ohjelma suunniteltua ja voittaa itselleen lippu I love me -messuille. Ainakin omalla kohdallani tämä on syksyn odotetuin viikonloppu täynnä kauneutta, terveyttä ja muotia.

I love me arvonta

Arvon yhden lipun (arvo 16€)  teidän lukijoiden kesken. Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Jätä vain kommentti tähän blogikirjoitukseen ja olet mukana arvonnassa. Lippu oikeuttaa kertakäyntiin messuille 20.10-22.10.2017 välisenä aikana. Arvonta päättyy keskiviikkona 18.10.2017 klo: 12.00. Voittajan nimi julkaistaan blogissa sekä voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Sähköinen pääsylippu lähetetään voittajalle myös sähköpostilla.

 

Onnea arvontaan!

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

Messuviikonloppu – ole tärkeä itsellesi

Markkinoiden uusimmat terveystuotteet, ravintolisät, kauneudenhoitoa ja syksyn muotia.. Kaikkea tätä ja paljon muuta tarjosi jälleen kerran I love me -messut. Takana on ehdottomasti yhdet vuoden monipuolisimmista messuista, jolloin messukeskus täyttyy terveysintoilijoista ja liikkuvista ihmisistä. Mikä parasta kaikki olivat saapuneet messuille hyvällä fiiliksellä joten väen paljoudesta johtuva tungos ei tuntunut häiritsevän. Oli super ihana nähdä viikonlopun aikana paljon tuttuja ja vaihtaa kuulumisia heidän kanssaan.

image

Joka vuotisen perinteen mukaan kävin lauantaina pyörähtämässä paikan päällä ja tutustumassa tämän vuoden messutarjontaan. Aiempien vuosien tavoin mukana oli samoja tuttuja näytteilleasettajia sekä uusia pienempiä tulokkaita. Tarjolla oli taas kerran paljon uusia tuotteita, jotka esiteltiin messukävijöille viikonloppuna, mutta saapuvat kauppoihin vasta myöhemmin syksyn aikana.

Lauantaina olin paikalla siskoni, ystäväni sekä Kristellan kanssa. Meillä oli siis varmasti yksi nuorimmista kävijöistä mukanamme ellei jopa nuorin. Alkuun pelkäsin miten matkat ja koko päivä tulee sujumaan pienen lapsen kanssa, sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun olimme yhdessä kaukana kotoa. Liikkuminen tapahtumassa lastenvaunujen kanssa oli melko hidasta, suuresta väkijoukosta johtuen. Messukeskussa oli kuitenkin mitä parhaimmat tilat käytössä lapsiperheille – leikkihuone ja hoitohuone, jossa vauvan tarpeet on helppo täyttää. Kaikki sujui todella hyvin ja pikkuinen jaksoi tyytyväisenä olla mukana koko messujen ajan – voin taas kerran todeta kuinka helppo ja tyytyväinen vauva meillä on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi päivä ei myöskään riittänyt messuilla. Lähdettiin vielä sunnuntaina (kenen muun kuin äidin ja tietysti Kristellan kanssa) tekemään viimeiset hankinnat. Tarkoituksena ei ollut lähteä hakemaan mitään tiettyä, mutta tarttuihan sitä tavaraa ihan kiitettävästi taas mukaan. Päällimmäisenä messukassista löytyy superfoodeja, proteiinikahvia ja Tikis treenihaastekirja. Mukaan tarttuneista tuotteista tulen kirjoittamaan myöhemmin lisää, kun vain ehdin itse testailla ja tutustua kaikkiin ensin. 😉OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tekivätkö muutkin hyviä löytöjä messuilta? Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

image

I love me -messulippujen arvonta

Olenko koskaan maininnut kuinka paljon pidän syksystä? Yksi ehdoton syksyn kohokohta on Helsingin messukeskuksessa tänäkin vuonna järjestettävä kauneuden, terveyden, hyvinvoinnin ja muodin tapahtuma, I love me. Tapahtuma järjestetään Helsingin messukeskuksessa 21-23.10.2016. Aikaisempien vuosien perusteella voin sanoa messujen olevan niin monipuoliset, että sieltä varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Lauantaina minut voi bongata kiertelemässä messuilla ja tutustumassa tämän vuoden tarjontaan.

Minulla on ilo suorittaa arvonta teidän lukijoiden kesken ja lahjoittaa yhdelle onnekkaalle kahden hengen lippupaketti tapahtumaan. Lippu oikeuttaa kertakäyntiin messuilla 21-23.10.2016 välisenä aikana. Arvontaan voit osallistua helposti kommentoimalla tähän kirjoitukseen, mikä tapahtumassa kiinnostaa sinua eniten tai miksi juuri sinun pitäisi voittaa liput itsellesi ja ystävällesi? Arvonta päättyy perjantaina 14.10 klo:12.00. Voittaja ilmoitetaan blogissa ja otan häneen henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostilla, joten käytäthän kommenttia jättäessä sähköpostiosoitetta jota seuraat päivittäin, näin varmistetaan lippujen saapuvan ajoissa perille voittajalle. Lippupaketti postitetaan voittajalle heti ensi viikon alussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuinka moni on suuntaamassa paikan päälle ensi viikolla? Nähdään messuilla! <3

IMG_9291