Toiveista totta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulle pieni teko voi olla toiselle suuri ilo. Jokaisella lapsella kuuluisi mielestäni olla oikeus jouluun ja saada toivomiaan lahjoja. Mitä vanhemmaksi tulen sitä enemmän tietyt asiat saavat arvostusta elämässä. Se että ympärillä on niin paljon rakastettavia ihmisiä on tärkeämpää kuin mitkään lahjat mitä voi kätkeä lahjapakettiin kuusen alle. Olen osaltani saanut kokea mitä parhaimmat ja lahjarikkaimmat joulut lapsena perheeni parissa joten haluan joka vuosi kantaa oman osuuteni paremmasta joulusta jonkun lapsen kotiin. Perinteiseen tapaan osallistuin myös tänä vuonna joulupuu -keräykseen. Mikä olisi parempi tapa tehdä hyvää joulumieltä kuin täyttää pienen lapsen joululahjatoive ja tehdä hänet iloiseksi jouluaattona.

Joulupuu -keräys on ympäri Suomea järjestettävä hyvän mielen tempaus, jossa joululahjoja kerätään lapsille jotka ovat esimerkiksi huostaanotettuja, lastensuojelun kohteina, lastenkodeissa tai sijaisperheissä. Tänä vuonna valitsin kuusesta pienen tytön toiveen ja jätin paketoidun lahjan keräyspisteeseen. Tämä jos mikä saa hymyn huulille ja on todellista joulumieltä.

Täällä ollaan oltu viikonloppuna niin joulutunnelmissa, joten oli pakko hakea joulukuusi ja aloittaa kodin täyttäminen joulukoristeilla. Oikeastaan meidän piti koko perheen voimin koristella kuusi, juoda glögiä, syödä joulupipareita, paistaa torttuja ja kuunnella joululauluja – Kristella nukkui sikeästi sängyssä, Kalle katseli sohvalla televisiota ja minä tein kotiin joulun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulukuun kunniaksi Instagramissa kilpailu, osallistumaan pääset TÄÄLTÄ!

image

Onnea arvontaan ja ihanaa joulun odotusta! <3

image

Se antaa paljon enemmän kuin ottaa

Hyväntekeväisyyskohteita on monia ja pienellä panostuksella voit vaikuttaa suuresti toisen hyvinvointiin, onnellisuuteen sekä elämään. Miltä kuulostaisi pienen lapsen ilahduttaminen ja toiveen täyttäminen jouluna? Päätin tänä vuonna ilahduttaa pienen tytön ja pojan joulua osallistumalla joulupuu -keräykseen omalla paikkakunnallani. Lapset ja eläimet ovat aina olleet minulle itselleni lähellä sydäntä ja tärkein auttamisen kohde.

Omassa lapsuudessani olen saanut kokea ikimuistoisia ja lahjojen täyteisiä jouluja, sekä pitänyt liiankin itsestään selvyytenä että toivomani lahjat odottavat jouluaattona kuusen alla kauniisti paketoituna. Miksi en nyt ilahduttaisi sellaisia lapsia joille lahjatoiveiden täyttyminen ei ole itsestään selvyys, jos minulla kerran on mahdollisuus auttaa. Se että tänään muiden asioiden ohella poikkesin ostoksille BR -lelukauppaan ja kiikutin lahjat läheiseen joulupuu -keräyspisteeseen toi minulle hyvää joulumieltä. Auttaminen on aina ihana asia ja varsinkin tällaisessa tapauksessa joissa tietää minne ja kenelle lahjat menevät.

IMG_8804

”Joulupuu -keräys on hyväntekeväisyysprojekti, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja vähäosaisille lapsille, jotka todennäköisesti muuten jäisivät ilman lahjoja. Tavoitteena on saada ihmiset kantamaan vastuuta yhteisöllisesti ja herättää keskustelua lapsista huolehtimisesta. Toiveena olisi, että projektin myötä ihmiset tiedostaisivat paremmin oman lähiympäristönsä tarpeet ja miettisivät mitä voivat tehdä muiden auttamiseksi. Joulupuu on vaivaton tapa auttaa ja antaa oma panoksensa lasten auttamiseksi.”

Tehdään yhdessä hyvää ja annetaan lapsille ikimuistoinen joulu. Auttamiseen riittää pieni ele ja se antaa paljon enemmän kuin ottaa.
♥Carita