Haaveissa bikinivartalo ja kesäkunto – alennuskoodi nettivalmennuksiin

Kuinka moni on miettinyt kuntoilun aloittamista ja terveellisen ruokavalion noudattamista, haaveissa täydellinen bikinivartalo ja kesäkunto? Tärkeintä on, että itse viihtyy omassa vartalossaan eikä kaikkien todellakaan kuulu tavoitella mitään bikini fitness kuntoa. Jos kuitenkin haaveilet muutaman kilon karistamisesta ennen kesää niin nyt on ehdottomasti oikea aika tehdä jotain asian eteen. Kesä lähestyy huimaa vauhtia ja tarkkaan ottaen kesäkuun ensimmäinen päivä koittaa tasan 5 viikon kuluttua.

Kuntoilu ja liikkuminen ei aina tarkoita kuntosalille lähtemistä, vaan liikuntaa voi harrastaa monella eri tavalla. On jopa mahdollista pudottaa painoa pelkästään terveellisen ja monipuolisen ruokavalion ansiosta, sillä se mitä syöt päivittäin on suurin vaikuttava tekijä hyvinvoinnissa ja painon pudotuksessa. Tällä hetkelläkin televisiossa fitnesspäiväkirjoista tutun Janni Hussin suunnitteleman Fit with Bodyweight nettivalmennuksen voi toteuttaa täysin ilman kuntosalia. Ohjelmassa keskitytään kehonpainotreeniin, joka on mahdollista suorittaa vaikka kotona. Fit with Diet nettivalmennus puolestaan toteutuu täysin ilman liikuntaa! Nyt on siis korkea aika unohtaa tekosyyt sekä selitykset ja siirtyä tilaamaan itselleen sopiva nettivalmennus TÄÄLTÄ! Käyttämällä koodia: caritap saat vielä -10% alennuksen kaikista fitnet.fi sivuston nettivalmennuksista. Kaiken lisäksi sivuston valmennukset ovat jo ilman mitään alennuksia super edullisia ja olen aina ollut enemmän kuin tyytyväinen ohjelmien monipuolisuuteen.

ig-promo-blogger-caritap

Aikaisemmin treenasin kuntosalilla Fit for Bikini valmennuksen ohjeilla, joka sisältää Linda Manuellan suunnitteleman treeni- ja ruokaohjelman. Tällä viikolla puolestaan tilaukseen lähti uusin valmennus Booty Bible, joka keskittyy enemmän pakaroiden ja hartialinjan muokkaamiseen. Tosin tällä hetkellä raskauden takia treeni on kevyempää ja voinnin sekä väsymyksen puolesta jäänyt huomattavasti vähäisemmäksi, kuin aikaisemmin. Syksyllä viimeistään tarkoitus olisi palata takaisin samaan rytmiin treenien kanssa. Tänä kesänä meinaan olla hieman erilaisessa kesäkunnossa, johon ei terveellinen ruokavalio tai kova treeni vaikuta. Kasvatellaan siis tällä hetkellä vatsan pyöreyttä ja tavoitellaan tiukkaa keskivartaloa kun on taas sen aika.IMG_9291

Vihdoin Suomessa!

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! Moni varmasti tietääkin jo, että viime viikolla saapui Suomeen ammattilaistason meikkisarja NYX. Näitä tuotteita on nyt siis vihdoin saatavilla Sokos-tavarataloista Suomessa, eikä niitä enää tarvitse hamstrata mukaan ulkomailla käydessä. Koska suuntasin viime viikonloppuna Helsinkiin muiden asioiden tiimoilla, en mitenkään malttanut olla tekemättä uusia hankintoja myös meikki kokoelmaani.

Must have hankintoja olivat Wonder Stick Highlight & Contour – korostusmeikkikynä, Matte Lipstick – huulipunat ja Soft Matte Lip Cream – huulivoiteet. Muutamia sävyjä jäin kuitenkin kaipailemaan matta huulipunista ja huulivoiteista, sillä näin lanseeraus viikonloppuna hyllyt olivat tyhjentyneet ilmeisesti odotettua nopeammin. Tiedän ainakin minne suunnistaa taas ensi viikonloppuna Helsinkiin mennessäni.

IMG_0608

Heräteostoksena tarttui mukaan kyseisen merkin Highlight & Contour Pro Palette – korostusväripaletti. Tällä hetkellä käytössäni oleva Anastasia Contour kit, joka on ehdottomasti yksi luottotuotteistani saa nyt haastajan. Kerran kokeiltuani uutta contour palettia voin todeta, että pigmenttiä tuotteesta ainakin löytyy ja testaamani sävyt olivat myös täydelliset. Voin kertoa lisää omia mielipiteitä, kun olen päässyt testaamaan tuotetta enemmän. High Definition Finishing Powder – puuteri tarttui myös mukaan ostoskoriin. HD puuteri on väritön ja läpikuultava viimeistelypuuteri, joka poistaa hyvin kiiltoa ja luo täydellisen matta lopputuloksen kasvoille.

IMG_0606

Matta huulipunat on tällä hetkellä suuressa suosiossani, joten Matte Lip Cream sävyt Buenos Aires ja Cairo tarttuivat myös mukaan sekä Matte Lipstick puolestaan sävynä Temptress. Ihanan kevyitä ja pehmeitä sävyjä näin kesää kohden. Nimensä mukaan huulivoide on erittäin kermainen ja runsas pigmenttinen, joten pieni määrä riittää tuomaan sopivasti sävyä.

IMG_0607

Lisäksi viikonloppuna tavattiin meidän huikean fitnetin blogi porukan kanssa kuvauksien ja blogi koulutuksen merkeissä. Päivä alkoi ottamalla uudet promokuvat Petri Mastin kanssa, jossa jatkettiin Helsingin keskustassa sijaitsevalle Sanoma talolle kuuntelemaan ja oppimaan lisää blogaamisesta. Samalle viikonlopulle osui sopivasti Stockmannin hullut päivät, jotka piti ehdottomasti käydä myös tsekkaamassa.

IMG_0479
IMG_9291

Tervetuloa syksy ja uudet haasteet!

Niin jännittävää ja super kivaa olla vihdoin täällä! Mulla on jo pitkään ollut ajatuksissa oman blogin kirjoittaminen ja kun mulle tarjottiin sitä mahdollisuutta että aloittaisin blogaamisen tällä sivustolla en millään voinut tietenkään kieltäytyä. Rakastanhan uusia haasteita ja tavoitteita täytyy aina olla sillä haluan edetä elämässäni sen sijaan että junnaisin paikoillaan se ei ole yhtään mun tyylistä. Mulla on aina monta rautaa tulessa ja suunnitelmia tulevaisuudelle tuntuu riittävän. Näin alkuun esittelisin hieman itseäni ja sitä minkälaiseen blogiin olette tulleet.
Lue lisää ”Tervetuloa syksy ja uudet haasteet!”