Sarja suositukset TOP 10

Me vietetään miehen kanssa paljon aikaa ruudun ääressä ja aina on jonkin sarjan seuraaminen kesken. Tälläkin hetkellä meillä taitaa olla tilattuna sekä HBO, Netflix että Ruutu+. Nyt tietysti Kristellan syntymän jälkeen ruutuaikaa on huomattavasti vähemmän, koska K:n ollessa hereillä hän saa kaiken huomion ja leffoja sekä sarjoja katsellaan sitten kun Kristella nukkuu. Tuntuu että kaikki hyvät tv-sarjat alkavat olla katsottu ja uusia katsomisen arvoisia sarjoja ilmestyy erittäin harvoin. Nyt vinkkaan teille sarja suositukset, jotka ovat koukuttaneet minut ihan täysin ja ansaitsevat suositukset täältä.

Sarja suositukset TOP 10

Blindspot

Rikosdraamasarja jonka kolmas kausi pyörii parasta aikaa jenkkitahtiin Ruutu+ palvelussa. Yksinkertaisesti niin koukuttava sarja etten millään malttaisi odottaa, jotta voisin tilata koko tuotantokauden ja katsoa kaikki jaksot putkeen. Niin piinallista odottaa aina viikon ajan uuden jakson näkemistä.

Prison Break

Suosittu toiminta/draamasarja, joka sai yllättäen viime vuonna jatkoa usean vuoden jälkeen esitettävällä 5. tuotantokaudella. Viimeinen kausi on nähtävillä Ruutu+ palvelussa ja sitä edeltävät kaudet löytyvät Netflixistä.

Game of Thrones

Fantasiasarja jossa nähdään lohikäärmeitä, kuninkaita, sotaa ja kaikkea sitä mistä en välitä sarjoissa tai elokuvissa. Kuitenkin pakko myöntää Game of Thronesin olevan ehdoton suosikki kaikista sarjoista ikinä. Kaikki sarjasta ilmestyneet 7 tuotantokautta ovat nähtävillä HBO Nordicilla. Näillä näkymin viimeisen kahdeksannen tuotantokauden jaksot olisivat odotettavissa vuonna 2019 – odottavan aika on pitkä.

Pretty Little Liars

Jännittävä draamasarja, joka koukuttaa yllättävillä käänteillä. Seitsemän jännittävää tuotantokautta, jossa pohditaan kuka on salaperäinen A? Kaikki sarjan tuotantokausista on nähtävissä Netflixissä.

Downshiftaajat

Yksi kotimainen sarja saa myös suositukset täältä. Downshiftaajien kaksi ilmestynyttä tuotantokautta ovat nähtävillä Yle Areenassa. Aloimme tällä viikolla katsomaan sarjan toisen tuotantokauden jaksoja ja ai että olen nauranut vatsalihakset kipeänä. Sarjan huumori osuu ja uppoaa niin hyvin että toista yhtä hauskaa saa kyllä etsiä.

Sons of Anarchy

Rikosdraamasarja joka kertoo moottoripyöräkerhon jäsenistä, jotka elävät niin rikollisuuden kuin perhesuhteiden kiemuroissa. Kaikki seitsemän tuotantokautta ovat katsottavissa Netflixistä.

Desperate housewives

Suomessa sarja on esitetty nimellä täydelliset naiset. Kuvitteellisessa Wisteria Lanella seurataan naapureiden elämää, ratkotaan ihmissuhdeongelmia ja koetaan juonenkäänteitä. Olen monet kerrat miettinyt katsovani kaikki tuotantokaudet uudelleen, mutten vielä ole saanut aikaiseksi. Sarjasta on tehty yhteensä kahdeksan tuotantokautta.

Gossip girl

Draamasarja, jossa seurataan rikkaiden nuorten elämää. Juonittelua ja totaalisia juonenkäänteitä. Kaiken lisäksi sarjan komeita miesnäyttelijöitä katselee enemmän kuin mielellään. Kaikki kuusi tuotantokautta löytyvät Netflixistä.

sarja suositukset

Supernatural

Fantasia/kauhu/draamasarja. Demoneja, enkeleitä ja yliluonnollisia olentoja. Sarjassa seurataan veljesten elämää, jotka seuraavat isänsä jalanjälkiä ”metsästäjinä”. Sarjasta on ilmestynyt tähän mennessä 13 tuotantokautta.

Alias

Toiminta/draamasarja, jossa ratkotaan vanhan Rambaldin salaisuuksia ja seurataan päähenkilön elämää CIA:n agenttina.

sarja suositukset

Tässä kaikki omasta mielestäni parhaimmat tv-sarjat, jotka olen katsonut.

Olisiko teillä vinkata hyviä sarjoja joita kannattaisi alkaa seuraavaksi katselemaan?

Lue edellinen kirjoitus → Vuoden 2018 tavoitteet

Seuraa ♥

Instagram | Facebook 

 

Vuoden 2018 tavoitteet

Tänä vuonna minä lupaan.. Jälleen kerran eletään vuoden ensimmäisiä päiviä uutena ihmisenä – uusi vuosi ja uusi minä. Olen sitä mieltä ettei elämäntaparemontti tai yhtäkkinen innostuminen omasta hyvinvoinnista kanna pitkälle jos ainoa kaiken takana oleva syy on uuden vuoden lupauksesta kiinni pitäminen. Ensimmäiset lupaukset alkavat varmasti olla jo pian unohdettu ja vanha elämäntapa palaa hetken innostuksen tilalle. Jos oikeasti tahtoo tehdä muutoksia ja lupauksia elämässä täytyy sen tapahtua täysin omasta tahdosta. Muutokset voivat tapahtua koska vain, ei siihen oikeasti tarvita vuoden vaihtumista. Mitä jos unohdettaisiin ne perinteiset uuden vuoden lupaukset ja asetettaisiin realistiset tavoitteet tulevalle vuodelle?

Tavoitteet
Kuva: A-lehdet / Johanna Myllymäki

Vuoden 2018 tavoitteet

Vastuullista rahankäyttöä.

Olen aina ollut melko huoleton rahan kanssa ja jos jotain haluan niin olen ostanut sen – ilman sen suurempaa mietintää. Nykyään pohdin tarkkaan tuleeko kaikki hankkimani oikeasti tarpeeseen. Tänä vuonna en hanki mitään turhaa meidän perheelle. Mielummin sijoitan isomman summan ulkomaanmatkaan kuin ostelen hulluna vaatteita ja kenkiä, joita on valmiiksi kaapit pullollaan.

Kiitollisuus.

Olen kiitollinen kaikesta siitä mitä minulla on. Ihan niistä arjen pienistä asioista ja kaikista ihanista ihmisistä ympärilläni.

Turhat asiat sikseen.

Tänä vuonna en aio valittaa kotona pienistä ja turhista asioista. Tietyissä asioissa olen varsinainen kontrollifriikki, mutta joskus on hyvä antaa toisen tehdä asiat omalla tavallaan.

Ajankäyttö.

Kotona ollessa tunnit vain vierähtävät ja tekemättömät asiat lisääntyvät. Olen edelleen se ihminen jota saa aina odottaa ja olen aina myöhässä sovitusta aikataulusta – tavoitteena on yrittää olla myöhästelemättä vaikka pahoin pelkään, että tätä piirrettä minussa on turha yrittää muuttaa.

Järjestelmällisyys.

Tänä vuonna hankin perinteisen kalenterin ja muistion jonka toivon pitävän minut ajantasalla kaikista sovituista menoista ja suunnitelmista. Suunnittelen viikon menot mahdollisimman hyvissä ajoin ja jätän itselleni myös vapaa-aikaa.

Matkustaminen.

Vuoden aikana tavoitteena on matkustaa uusiin paikkoihin niin ulkomailla kuin kotimaassa.

Elä, naura ja rakasta.

Kliseinen motto, mutta siihen kiteytyy kaikki mitä alkaneen vuoden toivon pitävän sisällään. Paljon rakkautta, rakastetuksi tulemista ja rakkauden osoituksia. Naurua ja iloa sekä elämää niin ylä- kuin alamäkiä kohdaten.

Tärkeimmäksi haasteeksi asetan itselleni sen, että vietän vuoden aikana mahdollisimman paljon aikaa maailman rakkaimman ihmisen, oman pienen tyttöni kanssa <3

tavoitteet

Lue myös edellinen kirjoitus → Joulumieli hukassa?

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

 

Joulumieli hukassa?

Jouluaattoon on enää muutama päivä ja joulumieli on täysin hukassa? Ulkona on pimeää ja lumesta sekä pakkasesta ei ole tietoakaan. Stressi hankkimattomista lahjoista kaivertaa mieltä ja kotikin pitäisi valmistella jouluun – kuulostaako tutulta? Ei hätää, tässä muutama vinkki joiden avulla luot täydellisen joulumielen.

joulumieli

Joulumieli x 9

Unohda stressi. Yritän joka vuosi välttyä joulustressiltä, mutta aina se pääsee yllättämään. Tällä viikolla ainakaan minä en aio stressata enää mistään jouluun liittyvästä. Siivoa koti ajoissa ennen aattoa ja unohda kaikkien kaappien läpi käyminen. Vaikka joulu tahdotaan viettää puhtaassa ja siistissä kodissa niin mahdolliset vieraat tuskin kurkistelevat kaappien sisälle joten turha kääntää koko asutoa ylösalaisin.

Askartele tonttuovi. Mikäli kodissasi ei asu vielä pientä tonttua niin nyt sen on aika muuttaa luoksesi asumaan. Tämän vuoden ehdoton hitti tonttuovi luo takuu varmasti jouluisen tunnelman jokaiseen kotiin. Koristele tonttuovi jouluisella pienellä havukranssilla ja lisää joulukuusen lisäksi jouluvalot tontun ovelle.

Rakenna suklaatalo. Perinteinen piparkakkutalo on saanut uuden version suklaasta. Sillä nyt joluinen piparitalo korvataan suklaalevyistä valmistetulla suklaatalolla, joka koristellaan sokerikuorrutteella ja makeisilla.

Paketoi joululahjat. Se tunne kun saa hypistellä hankittuja lahjoja ja paketoida ne kauniisiin lahjapaketteihin.

Leivo pipareita ja joulutorttuja. Kauppojen hyllyiltä löytyy lukuisia valmiita joulupipareja, mutta oikeaan joulutunnelmaan pääsee ainoastaan leipomalla piparit omin kätösin. Miltä kuulostaisi joulutortut Fazerin vihreillä kuulilla perinteisen luumumarmeladin sijasta? Minua ainakin houkuttaa kokeilla tämä yhdistelmä.

Joulukuusi. Nyt olisi jo aika koristella kuusi ja luoda kotiin joulutunnelmaa. Parempaa joulumieltä ei voi saada kuin hakemalla kuusen itse metsästä. Ainakin osalla paikkakunnista on mahdollisuus maksaa muutama kymppi ja käydä valitsemassa sekä kaatamassa kuusi ihan itse. Meidän olohuoneessa joulukuusi on kerännyt katseita jo itsenäisyyspäivästä lähtien.

Kuuntele kauniita joululauluja. Kotona, automatkoilla ja kaupoissa kuunnellaan nyt ihania rauhoittavia joululauluja.

Käy jouluisissa tapahtumissa. Niin kauneimpien joululaulujen laulaminen kirkossa, joulumarkkinat kuin jouluiset konsertit luovat joulumieltä jokaiselle.

Pukeudu jouluun. Pue päällä jotain ihanaa pirteän punaista tai jouluista. Annan joulun näkyä siis myös vaatteissa. Unohda mustat vaatteet kaappiin ja piristä mieltä veikeällä tonttu tai poro neuleella (näitä olen itsekin yrittänyt metsästää kaupoista ja vihdoin löysin punaisen glitter neuleen joka oli kaiken lisäksi alennuksessa)

joulumieli

Kuppi kuumaa glögiä, villasukat jalkaan ja käperry viltin alle. Unohda kaikki kiire ja stressi. Ajattele positiivisesti – joulu on vain kerran vuodessa.

Lue myös ↓

Joulun paras bataatti- ja punajuurilaatikko

Terveellinen glögi – tee se itse!

Joulu ilman stressiä?

Joulupiparit terveellisemmin

Seuraa ♥

Instagram | Facebook