The Blog Awards 2017 gaalailta

Eilen vietettiin gaalailtaa joka kokosi saman alan vaikuttajia yhteen A-lehtitalossa Helsingin Kulosaaressa. Oli huippua päästä ensimmäistä kertaa mukaan kutsuvieraana ja tavata niin blogimaailman kuin sosiaalisen median tunnetuimpia vaikuttajia rennoissa juhlatunnelmissa. Olisi ollut mukava ottaa lasi jos toinenkin viiniä ja heittäytyä viettämään ilta kaikessa rauhassa, mutta tällä kertaa edessä oli yöllinen ajomatka Kotkaan, jonka vuoksi pysyin tiukasti vesilinjalla.

Illan järjestelyt oli mietitty tarkkaan ja kaikki toteutettu viimeisen päälle. Ruoka ei saanut sen suurempaa ylistystä (jälkiruokana olevaa omenapiirakkaa lukuunottamatta). Sen sijaan siitä oli huolehdittu ettei kenenkään tarvinnut viettää iltaa janoisena. Tarjolla oli niin kuohuvaa, siideriä, viiniä, Rajamäen viinietikalla höystettyjä drinkkejä kuin alkoholittomia juomia.

Illan meikin tein hieman perinteistä arkimeikkia tummenpana ja huulille lisäsin Lancomen Matte Shaker (Magic orange) -huulipunan. Kampauksena suoristetut hiukset simppelisti ylös ponnarille ja gaala-look oli bueno.

gaalailta

Pukukoodi oli tumma puku, joka ei todellakaan tarkoita sitä että pitäisi pukeutua kuin hautajaisiin. Oli mukava seurata ja ihailla illan aikana persoonallisia ja rohkeita asuvalintoja. Omalla kohdallani gaalaillan asu oli musta haalari. En oikein koskaan ole viihtynyt mekko päällä, jonka vuoksi asua valittaessa päädyin yksinkertaiseen mutta juhlavaan haalariin.

gaalailta

Illan aikana asuvalinta osoittautui täysin oikeaksi sillä haalari tuntui istuvan hyvin eikä kiristänyt tai puristanut mistään (toisin kuin korkokengät). Pienenä vinkkinä, älä koskaan valitse tilaisuuteen jossa tarkoituksena on seisoa koko ilta korkojen päällä uusia korkokenkiä jotka ovat ensimmäistä kertaa jalassa. Voi sitä tunnetta kun istahdin autoon ja vaihdoin jalkaani korottomat nilkkurit, jotka tekivät kotimatkasta luksusta. Illan hämärtyessä ajoin kotia kohti uusia tuttavuuksia, kokemuksia ja muistoja rikkaampana.

 

Lue edellinen postaus → Rahapäiväkirja – kuinka paljon rahaa kului viikossa?

 

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

Mitä tapahtui neuvolakäynnillä?

Välillä mietin kuinka helppo vauva meillä oikein on. Toisinaan tuntuu siltä kuin täällä talossa ei edes asuisi pientä kahden kuukauden ikäistä vauvaa vaan pieni ihme, joka on lähes aina tyytyväinen kaikkeen. Oli aika käydä taas neuvolassa Kristellan 2kk tarkastuksessa ja olin pelännyt jo pahinta tämän käynnnin kanssa, sillä aiemmin oli puhetta ensimmäisestä ”rokotteesta”. Hyvä etten menettänyt edellisenä yönä unia miettiessäni miten tulisimme päivästä selviämään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juoksin kirjaimellisesti paikalle viimeisillä minuuteilla ja tällä kertaa hieman enemmän omana itsenäni kuin edellisellä käynnillä jolloin tajusin istuvani autossa hiukset harjaamatta, päällä oleva paita maidossa, olohousut jalassa ja kaiken lisäksi luonnonkauniina sillä olin täysin unohtanut meikata kaiken kiireen keskellä – vielä kaksi kuukautta sitten en olisi uskonut että poistuisin kotoa juuri heränneen näköisenä. Kaikkea se äitiys tuo tullessaan ja uskomatonta kuinka paljon koen itsekin olevani muuttunut tämän elämänmuutoksen myötä.

Meidän osalta neuvolakäynnit ovat sujuneet lähes aina ongelmitta ja olen ollut tyytyväinen sieltä saatuun palveluun. Ainoa on että koskaan en tiedä kuka meidät ottaa vastaan, sillä useampaan kertaan aikaa on jouduttu muuttamaan. Joskus neuvolatyöntekijä on tuttu henkilö ja toisella kertaa taas uusi tuttavuus. Toisaalta on ollut mukava kuulla mielipiteitä ja neuvoja eri henkilöiltä käynneillä.

Edellisen päivän mieltä vaivannut jännitys oli loppujen lopuksi turhaa, sillä tosiaan mitään piikkejä ei ollut vielä tulossa. Sitä hetkeä saisimme onneksi odottaa vielä kuukauden seuraavaan neuvolakäyntiin. Ainoastaan uutena juttuna tällä käynnillä oli suun kautta annettava liuos rotavirusripulia vastaan. Kaikesta huolimatta liuos meni juuri oikeaan paikkaan kurkusta alas ja tyttö oli tyytyväinen koko käynnin ajan. Pituutta Kristella on saanut jo 58,5 cm ja painoakin oli kertynyt hienosti 4920 g. Niin kuin jokaisella käynnillä tälläkin kertaa keskusteltiin siitä kuinka vauva-arki on lähtenyt sujumaan perheessämme. Pääsin myös täyttämään lomakkeen ja vastaamaan kysymyksiin, joiden avulla mahdollinen raskauden jälkeinen masennus huomattaisiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yöt meillä nukutaan niin täydellisesti että mietin jopa uskallanko mainita asiasta neuvolassa. Useimmiten yöunille nukahdettua Kristella nukkuu 7-8 tuntia, jonka jälkeen herätään syömään ja vielä jatketaan unia 2-4 tuntia ennen heräämistä uuteen päivään. Aiemmin olen joutunut herättelemään tyttöä syömään kesken unien, mutta tällä kertaa oltiin yhdessä samaa mieltä siitä että turha herätellä toista kesken unien – kyllä hän itse herää kun on tarpeeksi nälkäinen.

Ainakin tähän asti on vaikuttanut siltä, että meidän päivärytmi on lähes poikkeuksetta joka päivä samanlainen. Päivisin kotona ollessa leikitään ja ollaan lähes koko päivä hereillä, autolla liikkuessa nukahdetaan alta aikayksikön ja yöt on tosiaan pyhitetty unille. Iltatoimet ja kylpy suoritetaan aina hyvissä ajoin alkuillasta, mutta kaikesta huolimatta meillä nukahdetaan aikaisintaan 23 aikoissa, mikä ei toisaalta haittaa yhtään sillä eletään Kristellan kanssa täysin samalla rytmillä enkä kaipaa iltaisin niin sanottua omaa aikaa ennen nukkumaan menoa. Sitähän ei koskaan tiedä, koska tämä meidän päivärytmi kääntyy päälaelleen ja yöt kukutaan. Nyt kuitenkin nautin tästä täydellisestä vaiheesta, nappaan vauvan rinnalle ja vedän peiton korville kaikessa rauhassa iltaisin.

image

Uusi FitFashion bloggaaja esittäytyy!

Ciao kaikille! Oli aika ottaa uusi haaste vastaan, jonka seurauksena pääsette jatkossa lukemaan blogiani täällä FitFashionin puolella. Vaikka blogin kirjoittaminen on minulle ennestään tuttua, silti ajatus liittyä mukaan näin huikeaan joukkoon saa aikaan jännittäviä tuntemuksia. Alkuun kertauksena vanhoille lukijoilleni ja esittelynä uusille lukijoille kerrottakoon millaiseen blogiin olette tulleet.

Täällä kirjoittelee 25-vuotias positiivinen ja elämää rakastava avopuoliso sekä perheen äiti Kotkasta. Työskentelen yritykseni nimissä niin parturi-kampaajana, pr-työntekijänä kuin mallina. Saatan olla osalle tuttu kasvo Miss Suomi 2015 -kilpailusta. Kilpailuun valmistautumisen myötä säännöllinen treeni kuntosalilla ja terveelliset elämäntavat jäivät osaksi joka päiväistä elämääni – toisin sanoen siitä tuli elämäntapa josta todella nautin.

IMG_6807.jpg

Elän tällä hetkellä onnellisempaa elämää kuin koskaan, sillä perheeseemme syntyi pieni tyttö elokuussa. Olen siis äitiyslomalla ja päivät kuluvat pääosin kotona tyttäreni Kristellan sekä suloisen kääpiöpinseri Milan kanssa. Tasapainotan työntäyteistä ja kiireistä elämääni kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja liikunnan avulla. Kokonaisuuteen omat haasteensa asettaa tämän hetkinen elämäntilanne ja perheeseen kuuluva pieni lapsi.

Haluan motivoida jokaista blogini lukijaa panostamaan omaan hyvinvointiinsa ja huolehtimaan itsestään. Saada inspiraatiota arvostaa elämää, rakastamaan liikkumista ja olemaan paras mahdollinen versio itsestään. Täällä jaetaan positiivisia ajatuksia, tavoitellaan unelmia, nautitaan arjesta sekä tasapainoillaan vauva-arjen haasteiden parissa. Herkutellaan terveellisesti sekä rakastetaan kauneudenhoitoa ja itsestään huolehtimista.

Tästä alkaa minun matkani uuden blogin parissa. Tervetuloa mukaan seuraamaan! 🙂image