Voita liput lapsimessuille

Kevään odotetuin viikonloppu on pian täällä. Kenenkään vanhemman tai perhettä suunnittelevan ei kannata jättää tulevaa tapahtumaa välistä. En malta odottaa tulevan viikonlopun Helsingin reissua ja lapsimessuja. Viime vuonna messut yllättivät näin ensikertalaisen todella positiivisesti ja kävin perätä kahtena päivänä tekemässä huippu hyviä ostoksia messuilta. Tällä kertaa aion ehdottomasti suunnata messuille ainakin yhtenä päivänä jos en taas jopa kahtena. Mikäli mietit kannattaako lähteä messuille vai ei niin ehdottomasti kannattaa. Viime vuoden fiiliksiä pääset lukemaan kirjoituksesta lapsimessut – hallittu kaaos?

liput lapsimessuille

Mikä parasta jos liput vielä puuttuvat niin nyt on loistava tilaisuus osallistua arvontaan ja voittaa liput lapsimessuille.

Arvon kaikkien kommentin jättäneiden kesken yhden lippupaketin joka sisältää kaksi kappaletta lippuja lapsimessuille. Lippujen arvo 32€. Yksi lippu oikeuttaa kertakäyntiin messuilla 20-22.4.2018 välisenä aikana. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä kirjoitusta ja jättämällä käytössä olevan sähköpostiosoitteen sille tarkoitettuun kenttään (sähköpostiosoite ei näy muille). Sähköinen pääsylippu lähetetään arvonnan päätyttyä voittajalle sähköpostitse. Seuraa saapua viestejä, jotta et missaa mahdollista voittoa. Arvonta suoritetaan keskiviikkona 18.4.2018 klo:22.00.

Onnea arvontaan! Tulkaa ihmeessä vetämään hihasta jos törmätään messuilla.

Lue myös ↓

Aika paljastaa pienen pieni salaisuus..

Kuinka kasvattaa lapsi oikein?

Täydelliset lastenrattaat liikkuvalle perheelle

Uunimunakas – kasvisfrittata

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

 

I love me -arvonta!

Nyt on hyvä mahdollisuus saada ensi viikonlopun ohjelma suunniteltua ja voittaa itselleen lippu I love me -messuille. Ainakin omalla kohdallani tämä on syksyn odotetuin viikonloppu täynnä kauneutta, terveyttä ja muotia.

I love me arvonta

Arvon yhden lipun (arvo 16€)  teidän lukijoiden kesken. Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Jätä vain kommentti tähän blogikirjoitukseen ja olet mukana arvonnassa. Lippu oikeuttaa kertakäyntiin messuille 20.10-22.10.2017 välisenä aikana. Arvonta päättyy keskiviikkona 18.10.2017 klo: 12.00. Voittajan nimi julkaistaan blogissa sekä voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Sähköinen pääsylippu lähetetään voittajalle myös sähköpostilla.

 

Onnea arvontaan!

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

ARVONTA: VOITA LIPUT LAPSIMESSUILLE

Tulevana viikonloppuna on mahdollisuus päästä viettämään kevään hauskin viikonloppu Helsingin Messukeskuksessa. Siellä nimittäin järjestetään lapsimessut, jotka on suunnattu niin perhettä suunnitteleville, odottajille kuin lapsiperheille kaikkine sukulaisineen ja ystävineen.

Olen menossa messuille lauantaina parhaimman ystäväni ja tietysti Kristellan kanssa. Tarkoituksenamme on viettää hauskaakin hauskempi tyttöjen päivä tuttustuen messujen tarjontaan. Tämä on ensimmäinen kerta kun osallistun lapsimessuille, sillä viime vuonna tapahtuma jäi ainoastaan ajatuksen tasolle. Vinkkejä messuille minulla ei siis ole antaa, mutta uskon sieltä löytyvän jotakin jokaiselle lapselle ja aikuiselle. Lauantaina teen koosteen meidän messupäivästä, joten mikäli suunnittelet meneväsi paikan päälle vasta sunnuntaina tsekkaa läpi minun messutärppini. Tule ihmeessä seuraamaan meidän arkea ja messupäivää myös snapchatin puolella caritapesonen.

Arvon teidän lukijoiden kesken yhden lippupaketin joka sisältää 2 kpl lippuja lapsimessuille. Lippu oikeuttaa kertakäyntiin messuilla 21-23.4.2017 välisenä aikana. Arvontaan voit osallistua helposti jättämällä vapaavalintaisen kommentin tähän kirjoitukseen. Sähköinen pääsylippu lähetetään voittajalle sähköpostilla. Arvonta päättyy huomenna eli torstaina 20.4.2017 klo: 18.00. Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostilla heti kilpailun päätyttyä, joten käytä kommenttia jättäessä sähköpostiosoitetta, jota seuraat päivittäin. Näin varmistetaan lippujen tavoittavan voittajan ajoissa.

Onnea arvontaan. Nähdään messuilla!