I love me -arvonta!

Nyt on hyvä mahdollisuus saada ensi viikonlopun ohjelma suunniteltua ja voittaa itselleen lippu I love me -messuille. Ainakin omalla kohdallani tämä on syksyn odotetuin viikonloppu täynnä kauneutta, terveyttä ja muotia.

I love me arvonta

Arvon yhden lipun (arvo 16€)  teidän lukijoiden kesken. Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Jätä vain kommentti tähän blogikirjoitukseen ja olet mukana arvonnassa. Lippu oikeuttaa kertakäyntiin messuille 20.10-22.10.2017 välisenä aikana. Arvonta päättyy keskiviikkona 18.10.2017 klo: 12.00. Voittajan nimi julkaistaan blogissa sekä voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Sähköinen pääsylippu lähetetään voittajalle myös sähköpostilla.

 

Onnea arvontaan!

Seuraa ♥

Instagram | Facebook

ARVONTA: VOITA LIPUT LAPSIMESSUILLE

Tulevana viikonloppuna on mahdollisuus päästä viettämään kevään hauskin viikonloppu Helsingin Messukeskuksessa. Siellä nimittäin järjestetään lapsimessut, jotka on suunnattu niin perhettä suunnitteleville, odottajille kuin lapsiperheille kaikkine sukulaisineen ja ystävineen.

Olen menossa messuille lauantaina parhaimman ystäväni ja tietysti Kristellan kanssa. Tarkoituksenamme on viettää hauskaakin hauskempi tyttöjen päivä tuttustuen messujen tarjontaan. Tämä on ensimmäinen kerta kun osallistun lapsimessuille, sillä viime vuonna tapahtuma jäi ainoastaan ajatuksen tasolle. Vinkkejä messuille minulla ei siis ole antaa, mutta uskon sieltä löytyvän jotakin jokaiselle lapselle ja aikuiselle. Lauantaina teen koosteen meidän messupäivästä, joten mikäli suunnittelet meneväsi paikan päälle vasta sunnuntaina tsekkaa läpi minun messutärppini. Tule ihmeessä seuraamaan meidän arkea ja messupäivää myös snapchatin puolella caritapesonen.

Arvon teidän lukijoiden kesken yhden lippupaketin joka sisältää 2 kpl lippuja lapsimessuille. Lippu oikeuttaa kertakäyntiin messuilla 21-23.4.2017 välisenä aikana. Arvontaan voit osallistua helposti jättämällä vapaavalintaisen kommentin tähän kirjoitukseen. Sähköinen pääsylippu lähetetään voittajalle sähköpostilla. Arvonta päättyy huomenna eli torstaina 20.4.2017 klo: 18.00. Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostilla heti kilpailun päätyttyä, joten käytä kommenttia jättäessä sähköpostiosoitetta, jota seuraat päivittäin. Näin varmistetaan lippujen tavoittavan voittajan ajoissa.

Onnea arvontaan. Nähdään messuilla!

 

Toiveista totta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulle pieni teko voi olla toiselle suuri ilo. Jokaisella lapsella kuuluisi mielestäni olla oikeus jouluun ja saada toivomiaan lahjoja. Mitä vanhemmaksi tulen sitä enemmän tietyt asiat saavat arvostusta elämässä. Se että ympärillä on niin paljon rakastettavia ihmisiä on tärkeämpää kuin mitkään lahjat mitä voi kätkeä lahjapakettiin kuusen alle. Olen osaltani saanut kokea mitä parhaimmat ja lahjarikkaimmat joulut lapsena perheeni parissa joten haluan joka vuosi kantaa oman osuuteni paremmasta joulusta jonkun lapsen kotiin. Perinteiseen tapaan osallistuin myös tänä vuonna joulupuu -keräykseen. Mikä olisi parempi tapa tehdä hyvää joulumieltä kuin täyttää pienen lapsen joululahjatoive ja tehdä hänet iloiseksi jouluaattona.

Joulupuu -keräys on ympäri Suomea järjestettävä hyvän mielen tempaus, jossa joululahjoja kerätään lapsille jotka ovat esimerkiksi huostaanotettuja, lastensuojelun kohteina, lastenkodeissa tai sijaisperheissä. Tänä vuonna valitsin kuusesta pienen tytön toiveen ja jätin paketoidun lahjan keräyspisteeseen. Tämä jos mikä saa hymyn huulille ja on todellista joulumieltä.

Täällä ollaan oltu viikonloppuna niin joulutunnelmissa, joten oli pakko hakea joulukuusi ja aloittaa kodin täyttäminen joulukoristeilla. Oikeastaan meidän piti koko perheen voimin koristella kuusi, juoda glögiä, syödä joulupipareita, paistaa torttuja ja kuunnella joululauluja – Kristella nukkui sikeästi sängyssä, Kalle katseli sohvalla televisiota ja minä tein kotiin joulun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulukuun kunniaksi Instagramissa kilpailu, osallistumaan pääset TÄÄLTÄ!

image

Onnea arvontaan ja ihanaa joulun odotusta! <3

image